24 octombrie 2012

Sarmalute de curcan

Ingrediente 30 buc- Sarmalute de curcan 1 capatana mare de varza murata, 1 crenguta de cimbru uscat, 150 ml bulion, piper, 3 foi de dafin. Umplutura 800 gr carne tocata […]
22 octombrie 2012

Tocanita de vita

Ingrediente 500 -700 gr carne de vita, 100 ml ulei, 4 cepe, 5 catei de usturoi, 2 linguri bulion, 1 lingurita boia de ardei dulce, sare si piper dupa gust, […]
19 octombrie 2012

Tocanita de ciuperci

Ingrediente 500 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 30 ml ulei,1 lingurita de boia ardei dulce, 4 catei de usturoi, 200 ml apa , 100 ml bulion, sare si piper dupa […]
15 octombrie 2012

Mancare de conopida cu ciuperci

Ingrediente 1 kg conopida, 200 gr ciuperci  proaspete, 100 gr unt, 50 gr faina, 500 ml lapte, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Conopida se rupe in buchetele, […]
29 iulie 2012

Limba cu smantana

Ingrediente 1 limba de vita proaspata cca 500-700 gr , 50 gr faina, 60 gr unt, 700 ml supa in care a fiert limba, 200 ml smantana fermentata, sare, 2 […]
26 iunie 2012

Limba cu ciuperci

Ingrediente 1 limba de vita proaspata cca 500-700 gr , 400 gr ciuperci, 3  buc ceapa ,  2 morcovi, 4 rosii proaspete, 50 ml vin,  80 ml ulei, sare si […]
5 decembrie 2011

Piept de pui cu mazare sote

Ingrediente 1 kg piept de pui, 50 ml ulei, sare, piper, Pentru sote: 250 gr mazare din conserva, 40 gr unt , sare, verdeata. Preparare Pieptul de pui se portioneaza […]
20 noiembrie 2011

Fasole batuta

Ingrediente 500 gr fasole boabe, sare dupa gust, 200 ml ulei, 1 ceapa , 50 gr bulion. Preparare Fasolea se spala si se lasa la inmuiat cateva ore in apa […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress