15 noiembrie 2011

Oltenesti cu mazare

Ingrediente Pulpa de la 4 rosii , 1 conserva de mazare-800 gr , 1 ceapa, 500 gr carnati oltenesti, piper, verdeata, 100 ml ulei, sare. Preparare Intr-o tigaie se pune […]
10 noiembrie 2011

Ardei umpluti cu legume si carne

Ingrediente 6 ardei grasi de culori diferite. Umplutura: 200 gr carne tocata, 1 morcov, 1 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, 1 jumtatate de telina, 80 gr orez, 1 […]
10 octombrie 2011

Varza cu legume

Ingrediente 1 varza proaspata de marime potrivita, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, verdeata, piper boabe, sare, 50 ml ulei. Preparare Varza se spala si se toaca marunt. Gogosarul se […]
9 octombrie 2011

Piept de pui cu ciuperci

Ingrediente 1 piept de pui mare, 400 gr ciuperci, 100 ml ulei, 100 gr smantana, 50 gr faina, 100 ml vin alb, sare si piper dupa gust, verdeata. Preparare Ciupercile […]
2 septembrie 2011

Dovlecei cu lapte

Ingrediente 1 l lapte, 3-4 dovlecei, 20 ml ulei, 1 ceapa, sare, verdeata. Preparare Dovleceii se curata si se taie bucatele potrivite. Intr-o cratita se pune ulei la incins , […]
29 august 2011

Vinete gratinate

Ingrediente 2 vinete, 3 rosii, 50 ml ulei, muschi feliat, 200 gr cascaval, sare. Sos: 100 gr smantana, 2 oua, sare, piper. Decor: verdeata (patrunjel) Preparare Vinetele se spala, se […]
12 august 2011

Varza cu carne de porc

Ingrediente 1 kg coaste de porc bogate in carne, 2 verze proaspete, 1 ceapa, sare, piper verde boabe, foi de dafin, 40 gr untura, pulpa de la 3 rosii mari. […]
29 iunie 2011

Musaca de dovlecei

Ingrediente 3 dovlecei tineri, 4 rosii, 300 gr carne tocata de porc, 50 gr orez, 40 ml ulei, patrunjel verde, sare, piper, 1 ceapa, 100 gr cascaval. Preparare Dovleceii se […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress