Fursec cu cacao si rom

5/5 - (20 votes)

Ingrediente

Aluat – 200 gr unt , 2 galbenusuri, 100 gr zahar pudra, 1 praf de copt, un praf sare, vanilie, 5 ml otet, 10 ml enenta rom,  40 gr cacao, 300 gr faina.
Decor: zahar pudra



Preparare

Untul se omogenizeaza cu zahar pana devine spuma.
Adaugam galbenusurile, sarea, romul, praful de copt stins in otet si mixam.
Se adauga cacaua amestecata cu faina si amestecam pana se incorporeaza.
Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna compozitia sub forma de stea,  intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180/ 20 minute.
Dupa coacere si racire,  fursecurile se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Sa aveti pofta!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

1 thought on “Fursec cu cacao si rom”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.