Tochitura munteneasca

Ingrediente:

1 kg carne de porc (spata) , 50 ml ulei, 100 ml apa ,10 catei  usturoi, sare si piper dupa gust, 1 lingurita boia de ardei dulce, cimbru macinat.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

5

5/5 - (29 votes)

Tochitura munteneasca, o reteta foarte gustoasa ce nu lipseste de la mesele de sarbatoare. Reteta   ideala pentru pofticiosi.

Carnea se taie in bucati potrivite si se pune la prajit , intr-o tigaie cu ulei incins.

Prajim carnea pentru 10 minute, adaugam apa calda si acoperim tigaia cu capac.

Dupa 10 minute, adaugam  boia de ardei dulce, sare , piper dupa gust si usturoiul taiat feliute.

Se lasa sa fiarba inca 10-15 minute, cu tigaia acoperita.

La final adaugam cimbru dupa gust  si amestecam.

Tochitura se serveste cu mamaliguta si muraturi.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *