Pastrama de oaie la tigaie cu usturoi este un preparat fraged, aromat si usor de pregatit, ideal pentru o masa rapida, dar plina de gust. Daca preferi o varianta mai frageda, poti inlocui pastrama de oaie cu carne de miel – ambele variante sunt incredibil de gustoase si usor de preparat.
Cum se face pastrama de oaie la tigaie
Taiem carnea in bucatele potrivite ca dimensiune.
Incingem bine o tigaie, adaugam uleiul, apa si pastrama.
Acoperim tigaia cu capac si lasam la foc potrivit pentru 15 minute, amestecand periodic.
Cand carnea s-a rumenit usor si lichidul a scazut, adaugam usturoiul, putin cimbru uscat si inchidem focul.
Lasam tigaia acoperita cateva minute ca aromele sa se imbine perfect.
Servim pastrama cu mamaliguta calda, alaturi de muraturi. Pofta buna!
Daca esti in cautarea de preparate delicioase, iti las mai jos cateva retete care merita incercate: