Pastrama de oaie la tigaie – un deliciu pe care trebuie sa-l incerci

Pastrama de oaie la tigaie
Ingrediente:

250 gr pastrama de oaie condimentata, 2 linguri ulei, 80 ml apa, 3 catei de usturoi, cimbru uscat.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

1

5/5 - (6 votes)

Pastrama de oaie la tigaie cu usturoi este  un preparat fraged, aromat  si usor de pregatit, ideal pentru o masa rapida, dar plina de gust. Daca preferi o varianta mai frageda, poti inlocui pastrama de oaie cu carne de miel – ambele variante sunt incredibil de gustoase si usor de preparat.

Pastrama de oaie la tigaie

Cum se face pastrama de oaie la tigaie

Taiem carnea  in bucatele potrivite ca dimensiune.

Incingem bine o tigaie, adaugam uleiul, apa si pastrama.

Acoperim tigaia cu capac si lasam la foc potrivit pentru 15 minute, amestecand periodic.

Cand carnea s-a rumenit usor si lichidul a scazut, adaugam usturoiul, putin cimbru uscat  si inchidem focul.

Lasam tigaia acoperita cateva  minute ca aromele sa se imbine perfect.

Pastrama de oaie la tigaie

Servim pastrama cu mamaliguta calda, alaturi de muraturiPofta buna!

Daca esti in cautarea de preparate delicioase, iti las mai jos cateva retete care merita incercate:

 

 

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *