Aripioare de pui la gratar

Aripioare de pui la gratar
Ingrediente:

1 kg aripioare de pui

Pentru marinata:  5 catei de usturoi zdrobiti,  1/2 lingurita cimbru uscat, 1  lingurita de boia din ardei dulce,  3 fire usturoi verde taiate fin, 1 lingura ulei, sare si piper.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (107 votes)

Aripioare de pui la gratar, o reteta simpla si delicioasa. Reteta Aripioare de pui la gratar se prepara usor, iar rezultatul este foarte gustos.

Curatam si portionam aripioarele.

Amestecam ingredientele pentru marinata.

Adaugam peste aripioare marinata si le amestecam.

Acoperim vasul cu folie alimentara si il punem la rece, minim 3 ore.

Pe gratarul incins si uns asezam aripioarele.

Le frigem bine pe ambele parti.

Se servesc cu sos de iaurt.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

1 thoughts on “Aripioare de pui la gratar”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *