Fursecuri cu ciocolata si scortisoara

Ingrediente:

250 g ciocolata continut ridicat de cacao, 1/2 lingurita scortisoara, 50 gr unt, 250 gr faina, 150 gr zahar farin, 2 oua, 1/2 lingurita praf de copt.

Decor : 100 gr zahar farin.

Timp preparare

2 ore si 20 de minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (24 votes)

Fursecuri cu ciocolata si scortisoara pentru mese in familie. Reteta  Fursecuri cu ciocolata si scortisoara este simpla si rapida.

Se topeste untul si ciocolata, pe baie de abur.

Mixam ouale cu zahar si apoi adaugam scortisoara.

Amestecam cele doua compozitii, adaugam faina, praful de copt si amestecam.

Introducem compozitia la rece , pentru 2 ore,  si apoi se modeleaza in  bilute , de marimea unei nuci.

Le tavalim  prin zahar farin si le asezam  intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu o distanta intre ele de 2 cm.

Fursecurile cu ciocolata si scortisoara se coc  10 minute la foc iute, cca 180 C.

Dupa coacere se lasa sa se raceasca si apoi se scot din tava.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *