Frigarui de porc la tigaie

Frigarui de porc la tigaie
Ingrediente:

 800 gr ceafa de porc,  1 lingurita ulei de masline, sare, cimbru uscat si piper dupa gust, 1 ardei kapia, 1 ceapa mare.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

5

5/5 - (70 votes)

Frigarui de porc la tigaie, o reteta delicioasa si satioasa, perfecta in orice sezon. Servite alaturi de cartofi wedges  si sos de patrunjelfrigaruile de porc la tigaie sunt deliciu  maxim. Testeaza reteta  Frigarui de porc la tigaie!

Frigarui de porc la tigaie

Taiem carnea  in bucati potrivite si o condimentam( sare, piper si cimbru uscat).

Curatam ceapa, ardeiul si le taiem potrivit.

Insiram  alternativ carnea, ceapa si ardeiul pe bete de frigarui.

Le asezam pe un platou, acoperim cu folie alimentara si punem la rece, minim 1 ora.

Ungem cu ulei de masline o tigaie grill si o punem la incins.

Asezam frigaruile pe grillul bine incins.

Frigarui de porc la tigaie

Le frigem cate 5 minute pe fiecare parte, timp de 20-25 minute, sau pana cand carnea este complet patrunsa.

Frigarui de porc la tigaieLe lasam sa se racoreasca cateva momente si le asezam pe un platou.

Servim cu placere! Pofta buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *