Frigarui de porc la tigaie, o reteta delicioasa si satioasa, perfecta in orice sezon. Servite alaturi de cartofi wedges si sos de patrunjel, frigaruile de porc la tigaie sunt deliciu maxim. Testeaza reteta Frigarui de porc la tigaie!
Taiem carnea in bucati potrivite si o condimentam( sare, piper si cimbru uscat).
Curatam ceapa, ardeiul si le taiem potrivit.
Insiram alternativ carnea, ceapa si ardeiul pe bete de frigarui.
Le asezam pe un platou, acoperim cu folie alimentara si punem la rece, minim 1 ora.
Ungem cu ulei de masline o tigaie grill si o punem la incins.
Asezam frigaruile pe grillul bine incins.
Le frigem cate 5 minute pe fiecare parte, timp de 20-25 minute, sau pana cand carnea este complet patrunsa.
Le lasam sa se racoreasca cateva momente si le asezam pe un platou.
Servim cu placere! Pofta buna!