5 octombrie 2011

Cartofi la tigaie

Ingrediente 5 cartofi, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, 30 ml ulei, sare, piper , patrunjel verde. Preparare Cartofii se spala si se curata de coaja. […]
2 octombrie 2011

Cozonac cu mac

Ingrediente 1 kg faina, 4 oua, 50 gr smantana, 200 gr unt, 200 gr zahar, 5 gr sare, 20 gr drojdie, 200 ml lapte, vanilie. Umplutura: 100 gr mac, 50 […]
27 septembrie 2011

Prajitura cu mere

Ingrediente 3 oua, 50 ml lapte, 80 gr zahar, 50 gr unt, 120 gr faina, un praf de sare, 1 plic praf de copt, . Umplutura: 4 mere mari, scortisoara, […]
22 septembrie 2011

Farfalle cu legume

Ingrediente 3 portii- 300 gr farfalle, 1 ceapa, 50 ml ulei de masline, 1 morcov, 1 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar galben, 3 rosii mari, sare, patrunjel verde, 1 […]
2 septembrie 2011

Compot de prune

Ingrediente Pentru 4 borcane 800 gr. 1,200 kg prune, 250 gr zahar, 1 plic zahar vanilat. Preparare Prunele se spala si se pun in borcane sterilizate. Peste prune, in fiecare […]
2 septembrie 2011

Dovlecei cu lapte

Ingrediente 1 l lapte, 3-4 dovlecei, 20 ml ulei, 1 ceapa, sare, verdeata. Preparare Dovleceii se curata si se taie bucatele potrivite. Intr-o cratita se pune ulei la incins , […]
29 august 2011

Vinete gratinate

Ingrediente 2 vinete, 3 rosii, 50 ml ulei, muschi feliat, 200 gr cascaval, sare. Sos: 100 gr smantana, 2 oua, sare, piper. Decor: verdeata (patrunjel) Preparare Vinetele se spala, se […]
28 august 2011

Ardei copti pentru iarna

Ingrediente 5 kg ardei gras si gogosar rosu, boabe de piper, 600 ml otet, 50-60 gr sare, 20 gr zahar. Preparare Ardeii se spala si se pun pe un gratar […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress