Retete Culinare

20 mai 2011

Branzoaice

Ingrediente 1-1,3 kg faina, 1 cub drojdie, 4 oua, 200 ml lapte, 200 gr zahar, un praf de sare, vanilie, 250 gr unt. Umplutura: 300 gr branza telemea, 100 gr […]
15 mai 2011

Prajitura diplomat cu afine

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml […]
1 mai 2011
Crochete de peste

Crochete de peste

Ingrediente 500 gr carne de peste fiarta (ton), 50 gr unt, 50 gr cascaval, 50 gr faina, 2 oua, 100 ml lapte, sare, piper, 1 legatura de patrunjel,  150 gr […]
1 mai 2011

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente 1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust. Pentru sos- 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura patrunjel […]
11 aprilie 2011
sarmale de post cu spanac

Sarmalute cu spanac

Ingrediente 2 verze murate potrivite, 1 telina de marime medie, 1 pastarnac, 3 morcovi, 2 cepe, 200 gr spanac, 200 gr orez, sare, piper, 80 ml ulei, leusetean. Preparare Se […]
19 martie 2011

Choux a la creme

Ingrediente Coji: 100 ml ulei, 200 ml apa, 200 gr faina, 5 oua, un praf de sare. Crema: 200 gr amidon, 700 ml lapte, 3 oua, 180 gr zahar, 50 […]
19 februarie 2011

Amandina

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema:2 oua, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 250 gr unt sau margarina, […]
13 februarie 2011

Baclava cu alune, nuci, migdale

Ingrediente 1 pachet foi de placinta, 1 pachet de unt sau margarina Umplutura: alune , migdale coapte, nuca, 2 plicuri zahar vanilat, scortisoara, Sirop: 250 gr zahar , 400 ml […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook