Ingrediente Tocanita de pipote si inimi
1 kg pipote si inimi de pui, 2 cepe , 1 ardei gras verde, 1 ardei gogosar rosu, 4 linguri sos de rosii cu ardei, 3 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 lingura de faina, 5 boabe de piper.
Preparare
- Pipotele si inimioarele se tin cca 30 min in apa rece.
- Portionam inimioarele si pipotele.
- Intr-o cratita punem 1 l apa rece , boabele de piper si maruntaiele. Punem la fiert pentru 50 minute la foc mic.
- Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa maruntita si ardeiul taiat cubulete.
- Calim 5-6 minute, apoi se adauga pipotele , inimioarele si 500 ml apa fierbinte.
- Adaugam sosul de rosii cu ardei si lasam la fiert cca 15 minute.
- Dupa cateva minute se adauga faina dizolvata in 50 ml apa si usturoiul pisat.
- Mai fierbem cateva minute, apoi adaugam sare si piper dupa gust.
Tocanita de pipote si inimi se serveste cu patrunjel verde maruntit.