Tocanita de pipote si inimi

4.9/5 - (39 votes)

Ingrediente Tocanita de pipote si inimi

1 kg  pipote si inimi de pui, 2 cepe , 1 ardei gras verde, 1 ardei gogosar rosu, 4 linguri sos de rosii cu ardei, 3 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 lingura de faina, 5 boabe de piper.



Preparare

  1. Pipotele si inimioarele se tin cca 30 min in apa rece.
  2. Portionam inimioarele si pipotele.
  3. Intr-o cratita punem 1 l apa rece ,  boabele de piper si maruntaiele. Punem la fiert pentru 50 minute la foc mic.
  4. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa  maruntita si ardeiul taiat cubulete.
  5. Calim 5-6 minute,  apoi se adauga pipotele , inimioarele si 500 ml apa fierbinte.
  6. Adaugam sosul de rosii cu ardei  si lasam la fiert cca 15 minute.
  7. Dupa cateva minute se adauga faina dizolvata in 50 ml apa si usturoiul pisat.
  8. Mai fierbem cateva minute,  apoi adaugam  sare si piper dupa gust.

Tocanita de pipote si inimi se serveste  cu patrunjel verde maruntit.




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.