17 iulie 2011

Marmelada de caise cu scortisoara

Marmelada de caise ,  fina si parfumata, nelipsita de la micul dejun. Ingrediente 3 kg caise, 2 kg zahar, 2 l apa, 1 baton de scortisoara. Mod de Preparare Caisele […]
8 iulie 2011

Inghetata cu nuca

Ingrediente 1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 30 gr cacao, 150 gr miez nuca. Decor: miez de nuca. Preparare Intr-un vas […]
8 iulie 2011

Foietaj cu vanilie

Ingrediente 500 gr foietaj crud. Crema: 800 ml lapte , 3 oua, 250 gr zahar, 150 gr amidon, 4 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 400 ml frisca vegetala, 50 ml smantana […]
29 iunie 2011

Musaca de dovlecei

Ingrediente 3 dovlecei tineri, 4 rosii, 300 gr carne tocata de porc, 50 gr orez, 40 ml ulei, patrunjel verde, sare, piper, 1 ceapa, 100 gr cascaval. Preparare Dovleceii se […]
29 iunie 2011

Pandispan cu visine

Ingrediente 6 oua, 150 gr zahar, 150 gr unt, 1/2 plic praf de copt, 200 gr faina, visine, 4 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, zahar farin pentru decor. […]
26 iunie 2011

Pui cu usturoi

Ingrediente 1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata. Preparare Puiul se curata , se trececprin flacara,  se spala apoi se portioneaza dupa bunul […]
26 iunie 2011

Briose cu banane

Ingrediente 250 gr unt , 150 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 gr faina. Umplutura : banane, 20 gr […]
24 iunie 2011

Salata de vinete cu ardei si masline

Ingrediente 2 vinete, 30 ml ulei, sare, 1 ceapa, ardei gras, verdeata, masline fara samburi. Preparare Vinetele se spala si se pun pe flacara sa se coaca. Cand s-au copt […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress