Peste pane

Peste pane
Ingrediente:

3   buc file de peste , 2 oua,  100 gr faina, 150 gr pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

3

5/5 - (12 votes)

Peste pane, un preparat foarte gustos si hranitor. Retet de Peste pane este simpla si delicioasa.

Fileurile de peste se portioneaza in bucati potrivite, se presara cu sare si  se pun  la rece pentru 20 minute.

Ouale se bat cu sare si piper,  dupa gust . Intr-o farfurie se pune pesmet,  in alta farfurie se pune faina.

Bucatile de peste se trec prin faina, prin ou batut si apoi prin pesmet.

Se pun intr-o tigaie cu ulei incins si se prajesc bine pe ambele parti.

Peste pane

Bucatile de peste pane se scot pe o farfurie tapetata cu servetel de hartie .

Pestele pane se serveste cald,   cu felii de lamaie si   salata.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *