12 aprilie 2010

Ciuperci la gratar

Ingrediente 15 ciuperci, sare, piper dupa gust. Preparare Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se presara cu sare si se lasa cateva minute. Pe un gratar incins se […]
7 aprilie 2010

Pasca traditionala

Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 50 gr de drojdie proaspata, 250 gr zahar, 1 lingura  coaja rasa de lamaie, 5 galbenusuri, 250 ml lapte caldut, 10 ml esenta rom, 1 […]
28 martie 2010

Cornulete cu marmelada si nuca

Ingrediente 1 kg faina de patiserie, 500 gr margarina, 100 ml apa minerala, 2 plicuri praf de copt, 15 ml otet, sare, 150 gr zahar pudra, 500 gr marmelada de […]
6 martie 2010

Clatite americane cu mure

Ingrediente 3 oua, 500 gr faina, un praf de sare, 1 praf de copt, 30 gr unt topit, 120 gr zahar, 500 ml lapte, dulceata de mure, frisca. Preparare Intr-un […]
27 februarie 2010

Pateuri cu branza

Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, vanilie, 2 galbenusuri. Preparare Intr-o cratita cu 200 ml apa se adauga un praf de sare si […]
19 februarie 2010

Tiramisu cu rom

Ingrediente 3 galbenusuri, 100 gr zahar, 250 gr frisca, 150 gr mascarpone, rom, cacao, piscoturi, vanilie, 400 ml cafea naturala. Preparare Intr-un bol adaugam galbenusurile cu zaharul si le mixam […]
9 februarie 2010

Fursecuri cu visine

Ingrediente 250 gr margarina sau unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, coaja de lamaie rasa, faina maxim 400 gr, ciocolata, visine Preparare Margarina la temperatura camerei se pune […]
17 decembrie 2009

Fursec Steaua Craciunului

Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, 1 praf de sare, miez de nuca, zahar pudra vanilat, faina cat cuprinde (cca 500-600 gr). Preparare […]
6 decembrie 2009

Paste cu sos de rosii

Legume proaspete si aromate intr-un minunat sos! O reteta simpla dar extrem de gustoasa, ideala pentru masa de pranz sau cina! Ingrediente Paste cu sos de rosii 250 gr paste […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress