Conopida pane

Conopida pane
Ingrediente:

1 conopida potrivita,  3 oua, sare si piper dupa gust,  faina si pesmet, ulei pentru prajit.

Timp preparare

35 de minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (6 votes)

Conopida pane, un aperitiv gustos si hranitor. Reteta de Conopida pane este foarte apreciata si nelipsita de la mesele in familie.

Conopida se spala ,  se desface  bucatele si se pune in apa rece  cu sare ( 1 lingura), pentru 15 minute.

Se fierbe pentru 5 minute, se scoate intr-o sita si se presara cu sare si piper.

Separat se pune uleiul la incins, se trec buchetelele prin faina , prin ou batut si apoi prin pesmet.

Se prajesc   pe ambele parti si  se scot pe servetel absorbant.

Conopida pane se serveste cu sos de usturoi si salata.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *