Retete Culinare

30 octombrie 2014
Placinta cu urda si marar

Placinta cu urda si marar

Placinta cu urda si marar este un preparat gustos si usor de preparat, ideal pentru cinele in familie sau cu multi invitati. Se prepara cu foi de placinta si o […]
30 octombrie 2014
Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi

Ingrediente Iahnie de cartofi 1 kg cartofi, 2 buc ceapa, 4 linguri ulei, 4 rosii (pulpa), 1 ardei gogosar, 1 morcov, 1 legatura marar, 1 foaie de dafin, sare si […]
28 octombrie 2014
Salata de sfecla rosie cu hrean

Salata de sfecla rosie cu hrean

Ingrediente Salata de sfecla rosie cu hrean 3  buc sfecla rosie, 1-2 linguri zeama de lamaie sau o lingura de otet, 2  linguri ulei , sare dupa gust, 1 lingurita […]
28 octombrie 2014

Friptura de gasca cu legume

Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, 1  ardei gogosar, 1 legatura patrunjel, 100 ml ulei, […]
27 octombrie 2014

Supa crema de dovleac copt

Ingrediente Supa crema de dovleac copt 800 gr  dovleac copt , 1 ceapa maruntita, 3 cartofi, 1 l supa de legume , 100 gr  smantana 18 % , 40 ml […]
26 octombrie 2014

Tochitura ardeleneasca

Ingrediente Tochitura ardeleneasca 600 gr carne de porc (spata) , 4 carnati semiafumati, 2 cepe mari, 5 catei  de usturoi, 150 gr sos de rosii cu ardei, sare, 150 ml apa, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook