8 martie 2014

Cartofi umpluti cu ciuperci

Ingrediente Cartofi umpluti cu ciuperci 6 cartofi medii, 10 ml ulei. Umplutura: 200 gr ciuperci proaspete,  1 ceapa , 50 ml ulei, 1/2 legatura patrunjel , sare si piper dupa […]
6 martie 2014

Ciorba de legume

Ingrediente Ciorba de legume 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras rosu, 50 ml ulei, 1/2 telina , 2 cartofi, 100 gr fasole verde, 6 rosii decojite,  1 legatura patrunjel, […]
4 martie 2014

Chec in trei culori

Ingrediente Chec in trei culori 5 oua, 150 gr zahar, 220 gr faina, 100 ml ulei, 1/2  plic praf de copt , 1 lingura cacao , 1 ceasca  zmeura congelata. […]
3 martie 2014

Paste cu sos

Ingrediente Paste cu sos 300 gr paste tip spaghete Sos- 40 ml ulei, 1 ceapa mare,  pulpa  de la 5 rosii, 1 lingura pasta de tomate, 4 catei de usturoi, […]
2 martie 2014

Saleuri cu mac

Ingrediente Saleuri cu mac 1 pachet aluat foietaj, 1 ou, sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu mac Aluatul se decongeleaza , la rece. Oul se mixeaza impreuna cu sare. […]
2 martie 2014

Chiftelute cu carne

Ingrediente Chiftelute cu carne 500 gr carne tocata ( spata de porc) , 2 oua, 2 felii de franzela , 1 legatura de patrunjel , 1 ceapa , sare si […]
23 februarie 2014

Prajitura Semiluna

Ingrediente Prajitura Semiluna 5 oua, 100 gr unt, 100 gr zahar pudra, 1 varf cutit praf de copt, 200 gr faina,2 pliculete zahar vanilat,  nuca macinata , scortisoara. Mod de […]
19 februarie 2014

Rulada de biscuiti cu ciocolata

Ingrediente Rulada de biscuiti cu ciocolata Foaia de rulada – 300 gr  biscuiti dulci, 30 gr cacao, 200 ml lapte, 25  gr unt, 1 lingurita esenta de rom. Umplutura-20 gr […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress