5 iunie 2014

Dovlecei umpluti cu carne

Ingrediente Dovlecei umpluti cu carne 300 gr carne tocata amestec (porc si vita), 4 dovlecei, 1 ceapa, 2 linguri cu orez, 1 lingurita  pasta de tomate , 1 lingura ulei, […]
1 iunie 2014

Pulpa de porc impanata cu usturoi

Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si explicata pas cu pas. Ingrediente Pulpa de porc impanata cu […]
25 mai 2014

Piept de curcan la tava

Ingrediente Piept de curcan la tava 1 piept de curcan (cca 1 kg), 1 pahar de vin alb demisec, 2 linguri ulei, boia de ardei dulce, sare, piper, cimbru. Mod […]
22 mai 2014

Ciorba de pui cu salata verde

Ingrediente Ciorba de pui cu salata verde 1 kg carne de pui ( aripioare + tacam), 1 ceapa, 1 morcov, 2 salate verzi, 200 gr smantana, 1 galbenus, sare , […]
15 mai 2014

Peste prajit cu malai

Ingrediente Peste prajit cu malai 500 gr peste baby hering, sare, un praf piper, malai, ulei pentru prajit. Mod de preparare Peste prajit cu malai Pestele se curata (intestine, capatani […]
13 mai 2014

Pui cu lamaie

Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper dupa gust. Sos de smantana- 1 lingura cu smantana, […]
7 mai 2014

Ciorba de miel

Ciorba de miel  cu leustean este nelipsita de la masa de Paste. Reteta este simpla , rapida si delicioasa. Ingrediente Ciorba de miel 1 kg carne de miel (cu os […]
28 aprilie 2014

Omleta cu spanac

Ingrediente Omleta cu spanac 4 oua, 20 frunze de spanac crud (baby), 10 felii subtiri de kaiser, 15 ml ulei, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Omleta cu […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress