Piept de porc la cuptor

Piept de porc la cuptor
Ingrediente:

1 kg piept de porc proaspat, sare si piper dupa gust, 1 lingurita ulei, 1/2 lingurita boia de ardei dulce,  1/2 lingurita pudra de usturoi, cimbru uscat.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

4

5/5 - (86 votes)

Piept de porc la cuptor, un preparat foarte gustos ce incanta prin gust si savoare. O alternativa delicioasa la celebrele jumari, Pieptul de porc la cuptor se prepara usor, iar sosul de mustar  ofera un plus de bunatate.

Piept de porc la cuptor

Taiem pieptul de porc in felii si apoi in bucati potrivite.

Piept de porc la cuptor

Adaugam sare si piper dupa gust, ulei,  boia de ardei dulce,   pudra de usturoi si  cimbru uscat.

Piept de porc la cuptor

Amestecam si transferam bucatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Piept de porc la cuptorPunem tava in cuptorul preincalzit la 180C/35 minute.

Piept de porc la cuptorTransferam totul pe un platou, alaturi de mustar.

Piept de porc la cuptor

Servim imediat.

Piept de porc la cuptorPofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *