27 ianuarie 2014

Oua umplute cu pate

Ingrediente Oua umplute cu pate 6 oua, 100 gr pate de porc, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de ardei,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare […]
27 ianuarie 2014

Crema de zahar ars cu fructe de padure

Ingrediente Crema de zahar ars cu fructe de padure 8 oua, 1 l lapte, 100 gr zahar, vanilie, 80 gr zahar pentru caramel. Decor: frisca, fructe de padure (zmeura, mure, […]
26 ianuarie 2014
Aperitiv cu branza si marar

Aperitiv cu branza si marar

Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, piper dupa gust. Decor: marar proaspat tocat marunt Mod de preparare Aperitiv […]
22 ianuarie 2014

Piure de legume

Ingrediente Piure de legume 500 gr  cartofi, 1 telina mica, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei gras, sare si piper dupa gust, 2 linguri ulei. Mod de preparare Piure de […]
20 ianuarie 2014

Castraveti aperitiv

Ingrediente Castraveti aperitiv 3 castraveti, 100 gr salata din icre de crap, 1 rosie Mod de preparare Castraveti aperitiv Castravetii se taie  in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se […]
19 ianuarie 2014

Prajitura cu branza dulce

Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 linguri faina, 1 praf de copt stins in zeama de lamaie […]
17 ianuarie 2014

Muschi de porc la tava

Ingrediente Muschi de porc la tava 1 muschi de porc afumat , cca 700-800 gr, 100 ml apa sau supa, 5 linguri ulei,  sare si piper, dupa gust. Mod de […]
12 ianuarie 2014

Fursecuri cu nuca si ciocolata

Ingrediente Fursecuri cu nuca si ciocolata 250 g unt, 100 g zahar pudra , 1 ou, 50 gr cacao, 1 pliculet  zahar vanilat, 400 gr faina, 200-300 gr  nuci maruntite. […]
11 ianuarie 2014

Aperitiv cu icre si masline

Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan Umplutura: 200 gr salata de icre Decor –  marar proaspat, masline verzi […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress