27 aprilie 2014
ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr branza telemea,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciuperci umplute cu branza […]
26 aprilie 2014

Paste cu ciuperci

Ingrediente Paste cu ciuperci 400 gr paste (penne), 50 gr unt, 50 ml lapte, 50 ml ulei, 300 gr ciuperci, 100 gr smantana 18 % , 1 ceapa, piper si […]
21 aprilie 2014

Friptura de curcan la tava

Ingrediente Friptura de curcan la tava 1 kg carne de curcan (aripi si pulpe ) , 1 capatana usturoi, sare, piper dupa gust, 200 ml vin alb , 6 linguri  […]
16 aprilie 2014

Oua vopsite de Paste

Ingrediente Oua vopsite de Paste oua, vopsea de oua, otet, ulei Mod de preparare Oua vopsite de Paste Spalam  bine fiecare ou cu apa calda si detergent , apoi le […]
14 aprilie 2014

Drob de pui

Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 legatura  ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 2  legaturi marar ,  […]
13 aprilie 2014

Paste cu leurda

Ingrediente Paste cu leurda 500 gr paste, sare si piper dupa gust, sos de leurda Mod de preparare Paste cu leurda Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj […]
8 aprilie 2014

Ficatei de pui in sos dulce

Ingrediente – Ficatei in sos 500 gr ficatei de pui, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 50 ml vin alb sec,  1 ceapa, 150 ml bulion, 1 lingura zahar brun,  […]
6 aprilie 2014

Salata de primavara cu oua de prepelita

Ingrediente Salata de primavara cu oua de prepelita -2 portii 1 salata verde, 6 oua de prepelita, 4 ridichii de primavara, 3 rosii, 2 castraveti , 1 ceapa, 1 lingurita […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress