Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile […]
Pentru micile momente de rasfat in familie, tarta cu portocale este un desert delicios. Ai nevoie de un blat pufos de tarta, crema de vanilie, pe care o poti aromatiza […]
Ingrediente Iahnie de fasole 500 grame fasole, 2 cepe, 6 catei usturoi, 400 gr rosii cuburi, 100 gr pasta de tomate, 70 ml ulei, 600 ml apa, sare, piper dupa […]
Ingrediente Trigoane cu gem si nuca Aluat – 125 gr margarina, 100 gr zahar, 125 ml apa minerala, 350 gr faina, 1 praf de sare, 1 pliculet zahar vanilat, 10 ml […]
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. DetaliiACCEPT