Snitele din piept de pui

Ingrediente:

1 piept de pui, 2 oua, 100 gr faina, 150 gr pesmet, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

6 buc

5/5 - (93 votes)

Snitele din piept de pui pentru un pranz delicios. Crusta usor crocanta si carne frageda, o bunatate de preparat, nelipsit de la mesele in familie. Reteta Snitele din piept de pui se prepara usor si cu ingrediente la indemana.

 

Taiem pieptul de pui pe jumatate si apoi in felii potrivite.

Le punem intr-un vas si le presaram cu sare si piper dupa gust.

Le amestecam si le lasam deoparte, timp de 10 minute.

Fiecare felie de carne se pune intre doua folii alimentare si o batem usor cu ciocoanul pentru snitele.

Punem ouale intr-un vas, adaugam  sare dupa gust si mixam.

Punem faina pe o farfurie  si pesmetul pe alta farfurie.

Trecem fiecare felie de carne batuta prin faina si o scuturam usor.

Trecem prin ou, lasam sa scurga si apoi prin pesmet.

Formam snitelele si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem uleiul la incins , intr-o tigaie, si adaugam cate doua snitele.

Le prajim pe ambele parti , maxim 2 minute pe fiecare parte, pana obtinem o crusta aurie.

Le scoatem pe servetel de hartie pentru a elimina surplusul de ulei.

Le asezam pe un platou cu salata verde si se pot servi.

Se servesc cu garnitura si salata la meniul de pranz sau intra in componenta unui sandvis delicios cu sos de iaurt.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *