Muschi de porc afumat

Muschi de porc afumat
Ingrediente:

1 muschi de porc proaspat  cca 1-2 kg portionat in bucati potrivite cca 25 cm lungime, 2 linguri de sare grunjoasa, 1/2 lingurita de piper, 10 catei de usturoi, 2 fire de cimbru, 50 ml apa rece.

Timp preparare

3 zile

Nr. portii

1

5/5 - (5 votes)

Muschi de porc afumat, reteta simpla si delicioasa. Muschi de porc afumat pentru platouri de aperitive la mese de sarbatoare.

Punem intr-un vas :  sare, piper, usturoi pisat si apa rece.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Ungem muschiul de porc cu compozitia obtinuta mai sus.

Muschiul ramane in vasul de compozitie si acoperim cu un capac.

Punem la rece pentru 3 zile.

Se scoate muschiul din vas, se leaga cu sfoara alimentara  si se pune la fum cald,  pentru 2-3 zile.

Pentru servire, Muschiul afumat se taie in felii subtiri si se serveste  cu mustar si gogosari in otet.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *