Oua umplute cu maioneza si verdeata

oua umplute
Ingrediente:

8 oua fierte, 1/2 legatura marar, 1/2 legatura patrunjel, sare si piper dupa gust, 150 gr maioneza de casa, capere in saramura.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

16 buc

5/5 - (63 votes)

Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi umplute cu numeroase umpluturi, de la cele simple, cu maioneza si condimente, pana la cele pe baza de ton, branza sau hummus.

Daca vrei sa respecti reteta traditionala, umple ouale cu o compozitie din maioneza, mustar, marar si patrunjel dupa gust. Ouale astfel umplute se orneaza cu capere. Oua umplute cu maioneza si verdeata.

Taiem ouale in doua parti, pe lungime.

Se scot galbenusurile, iar albusurile se pun pe un platou cu salata verde.

Maioneza de casa se amesteca cu piper, mustar ,  sare dupa gust , marar si patrunjel taiate marunt.

Compozitia formata se pune intr-un pos cu sprit, umplem  ouale si apoi le decoram cu capere.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *