Dulceata din flori de salcam

Dulceata din flori de salcam
Ingrediente:

300 gr zahar brun, 200 gr zahar alb, 500 ml apa, 250 gr flori de salcam, zeama de la 1 sfert de lamaie.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

2

5/5 - (11 votes)

Dulceata din flori de salcam, aroma si bunatate pentru micul dejun. Reteta Dulceata din flori de salcam este usoara si se prepara rapid.

Florile de salcam , proaspat culese,  se trec prin apa rece, pentru a indeparta praful si eventual insecte .

Apa se fierbe cu zahar pana obtinem un sirop , consistenta potrivita.

Dulceata din flori de salcam

Adaugam florile de salcam , zeama de lamaie si lasam sa fiarba la foc mic , timp de 20 minute.

Dulceata  se pune  fierbinte  in borcanele si se capseaza. Se pastreaza in loc aerisit si racoros.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *