Rosii cu ardei pentru ciorbe

Rosii cu ardei pentru ciorbe
4.6/5 - (5 votes)

Ingrediente Rosii cu ardei pentru ciorbe – 11 borcane / 800 gr.

1,2 kg ardei gogosar fara seminte si cotor
6 kg rosii
dupa gust sare neiodata




Mod de Preparare Rosii cu ardei pentru ciorbe

Rosiile se trec rapid prin apa fierbinte.

Le indepartam pielita si le taiem cuburi. Le amestecam  cu sare, lelasam 30 minute si apoi le scoatem din zeama.

Zeama obtinuta se strecoara si se amesteca cu sare dupa gust.

Taiem ardeiul cuburi , apoi il amestecam cu rosii si sare dupa gust.

 

Rosii cu ardei pentru ciorbe

 

Se pun la borcane , apoi turnam zeama cat sa le acopere si sa nu depaseasca filetul.

Inchidem ermetic cu capace si le sterilizam cca 30 minute, in baie de apa.

Impaturim borcanele cu servete de bucatarie si le lasam pana a doua zi.

Pofta Buna!




Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.