2 iulie 2017
Varza murata de vara

Varza murata de vara

Si vara vrem sarmale cu varza murata , asa-i ? Am trecut la treaba si am obtinut in cateva zile o varza perfect murata,  cu aroma de cimbru si marar […]
2 iulie 2017

Castraveti murati la soare

Cei mai buni castraveti murati la soare ! Ideali alaturi de o friptura la cuptor , o salata orientala sau mancare ! Ingrediente pentru 1 borcan de 5 l 4 […]
2 august 2016

Zacusca cu ciuperci si ardei

Ingrediente 20 borcane -400 gr / Timp de preparare – 2 ore si 40 minute 2,8 kg ciuperci proaspete 2,8 kg ceapa curatata 3,2 kg ardei gogosar fara cotor si seminte […]
7 octombrie 2015
Sfecla rosie pentru iarna

Sfecla rosie pentru iarna

Sfecla rosie este o legume savuroasa, in special atunci cand este murata sau adaugata in diverse preparate, precum tocanite sau sosuri. Daca iti place sfecla rosie si vrei sa te […]
29 septembrie 2015

Varza murata

Varza murata este un ingredient de baza in bucataria romaneasca, fiind folosita pentru delicioase sarmale, dar si pentru varza la cuptor sau salata simpla. Varza murata nu este greu de […]
3 septembrie 2015

Rosii la borcan

Rosiile la borcan sunt ideale pentru mancarurile si tocanitele pe care le preparam in sezonul rece. In plus, sunt usor de preparat si nu necesita multe ingrediente. De fapt, ai […]
12 iunie 2015

Gem de capsuni

Gemul de capsuni este o adevarata delicatesa, putand fi consumat ca atare, cu biscuiti sau clatite, sau in diverse preparate dulci si prajituri. Acest gem pastreaza cu adevarat aromele verii […]
2 noiembrie 2014
Zacusca de gogonele

Zacusca de gogonele

Ingrediente Zacusca de gogonele 2 kg gogonele, 2 kg gogosari, 1 kg morcovi, 1 borcan sos de rosii cu ardei (800 gr) , 500 ml ulei, 1,5 kg ceapa,  sare si piper dupa […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress