Dovlecei pane cu usturoi

5/5 - (6 votes)

Ingrediente Dovlecei pane cu usturoi

1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm), ulei pentru prajit , 100 gr faina, sare.

Pentru compozitia de pane: 2 oua , 80 gr faina, 200 ml apa , sare, 5 catei de usturoi zdrobiti, sare si  piper dupa gust .



Preparare Dovlecei pane cu usturoi

  1. Ouale se mixeaza cu  sare, piper,  usturoiul zdrobit, apa si faina.
  2. Dovlecelul se curata de coaja,  il  taiem felii si  presaram cu sare.
  3. Lasam cca 20  minute  deoparte si apoi scurgem zeama formata.
  4. Feliile de dovlecel se tamponeaza  cu un servet uscat,  se trec prin faina si prin compozitia de pane.
  5. Le prajim in ulei incins, pe ambele parti.
  6. Dupa prajire, dovleceii pane se scot  pe un servet absorbant si  se servesc cu mujdei  sau cu sos de iaurt.

Pofta Buna !



Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.