Fursecuri Nuci

Ingrediente:

Aluat: 2 oua, 150 ml ulei, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, vanilie, faina cat cuprinde pentru un aluat de fursecuri.

Umplutura: 120 gr magiun de prune , 60 gr nuca macinata.

Decor: zahar farin vanilat.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

1 platou

5/5 - (8 votes)

Fursecuri Nuci pentru mese festive, un desert aromat si foarte apreciat de intreaga familie. Reteta Fursecuri Nuci  se prepara cu usurinta, iar rezultatul este mai mult decat delicios.

Intr-un bol adaugam:  ouale, zaharul, uleiul, vanilia si amestecam bine pana se dizolva zaharul
Adaugam faina amestecata cu praf de copt si amestecam pana obtinem un  aluat omogen.
Din aluat se formeaza bilute, se pun in forma de nuci si inchidem.
Se pune forma pe flacara de la aragaz si se tine aproximativ 20 secunde pe fiecare parte.
Cand sunt gata, nucile  se desprind cu usurinta.
Se pun pe o tava , se lasa sa se racesca si apoi se umplu cu gem si nuca .


Se lipesc doua cate doua .

Se pudreaza cu zahar farin  vanilat.
 Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

1 thoughts on “Fursecuri Nuci”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *