Cartofi copti umpluti cu branza

Cartofi copti umpluti cu branza
Ingrediente:

13 cartofi de marime medie, 200 gr branza telemea de capra, 100 gr cascaval, sare, piper, oregano dupa gust.

5/5 - (103 votes)

Cartofi copti umpluti cu branza – reteta simpla

Cartofii se coc pana capata o crusta aurie si crocanta, iar miezul lor  devine cu adevarat delicios atunci cand este umplut cu un amestec de branza  si condimente. Serviti cu un sos de iaurt, preparatul incanta prin bunatate si savoare.

Inspiratie pentru meniul tau

Daca iti place sa pregatesti bunatati, iata cateva retete din care sa te inspiri:

Cartofi zdrobiti la cuptor

Cartofi zdrobiti la cuptor

Cartofi noi cu cascaval

Cartofi noi cu cascaval

Cartofi cu rozmarin la cuptor

Cartofi cu rozmarin la cuptor

Cum preparam Cartofi copti umpluti cu branza

Spalam cartofii cu un burete abraziv.

Ii intepam cu furculita, din loc in loc, si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se pune tava in cuptorul preincalzit la 200C, pentru 50 minute.

Ii lasam sa se racoreasca si apoi ii taiem pe jumatate (pe lungime).

Ii scobim de miezul din mijloc – vezi foto.

Punem miezul intr-un bol impreuna cu branza telemea, cascaval razuit, oregano, piper si sare dupa gust.

Zdrobim branza cu furculita si amestecam compozitia pana la omogenizare.

Cu compozitia formata se umplu cartofii si ii asezam in tava de copt.

Se pune tava in cuptorul preincalzit la 200C si se coc pana devin aurii.

Cartofii copti umpluti cu branza se servesc cu sos de iaurt!

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *