Drob cu ciuperci

Ingrediente:

500 gr ciuperci pleurotus, 3 buc. ceapa, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura patrunjel, 4 oua, 3 linguri ulei, 100 gr cascaval, 1 lingura faina, sare si piper dupa gust, 1 lingura susan.

Timp preparare

1 ora si 10 minute

Nr. portii

1 tava ( dimensiune - lungime 25 cm/latime 6.3 cm/inaltime 6.3 cm )

5/5 - (47 votes)

Drob cu ciuperci, un preparat gustos si hranitor. O alternativa de drob fara carne, care se prepara usor, cu ingrediente la indemana si cu un cost redus. Alaturi de cruditati, drobul cu ciuperci incanta prin bunatate.

Spalam ciupercile,  le zvantam si le  maruntim.

Punem uleiul intr-o cratita, la incins,  si adaugam ciupercile. Le calim 10 minute, la foc potrivit.

Adaugam ceapa alba maruntita  si continuam calirea pentru 5 minute.

Adaugam ceapa verde si usturoiul, maruntite.

Lasam compozitia sa se racoreasca cateva minute.

Adaugam  ouale, sare, piper dupa gust.

Amestecam si adaugam faina cu cascavalul razuit.

Amestecam compozitia si o transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Nivelam suprafata si presaram susanul.

Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C, pentru 35 de minute.

Lasam drobul sa se raceasca in tava si apoi se scoate cu grija.

Se pune pe un platou si se portioneaza in felii potrivite.

Pofta buna!

Descopera si alte retete din colectia Retete de Pasti!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *