Bucatarie internationala

11 octombrie 2012

Pateu de casa

Ingrediente Pateu de casa 500 gr ficatei de pui, 400 ml lapte, 100 gr unt, 40 ml ulei, 1 ceapa, 1 /2 lingurita de nucsoara macinata, sare si piper dupa […]
10 octombrie 2012
Conopida cu legume la otet

Conopida cu legume la otet

Ingrediente Conopida cu legume la otet Pentru 6 brocane -800 gr 1, 5 kg conopida, 2 morcovi, 2 ardei capia sau gogosar, 4 gogonele, 2 castraveti, 1 l otet, 1.5 […]
2 octombrie 2012
Gogonele cu usturoi la otet

Gogonele cu usturoi la otet

Ingrediente – Gogonele cu usturoi la otet gogonele, cantitatea de otet reprezinta 30% din cantitatea de lichid, sare grunjoasa, boabe de mustar, boabe de piper negru, marar uscat, catei de […]
28 septembrie 2012
Cartofi cu unt la cuptor

Cartofi cu unt la cuptor

Ingrediente – Cartofi cu unt la cuptor 1 kg cartofi, 100 gr unt, sare, piper , patrunjel verde. Mod de preparare Spalam cartofii , ii curatam de coaja si ii […]
23 septembrie 2012
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Ingrediente 6 portii – Ciorba de burta 1 os de vita, 1.2 kg burta vita fiarta, 1 si  1/2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1/2 telina,  2 foi de dafin, 1 […]
21 septembrie 2012
Sos de rosii (Ketchup de casa)

Sos de rosii (Ketchup de casa)

Ingrediente – Sos de rosii (Ketchup de casa) 3 kg rosii proaspete, 5  ardei gogosar sau kapia, 3 buc ceapa, 100 gr zahar,  1 lingurita de piper, 4  linguri de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook