Bucatarie internationala

10 mai 2013
Dulceata din flori de salcam

Dulceata din flori de salcam

Ingrediente Dulceata din flori de salcam – 2 borcanele 300 gr zahar brun, 200 gr zahar alb, 500 ml apa, 250 gr flori de salcam, zeama de la 1 sfert […]
29 aprilie 2013
Sos pentru peste

Sos pentru peste

Ingrediente Sos pentru peste 500 gr rosii in bulion , 50 ml ulei,  1 ceapa, 1 lingurita zahar, 5 catei usturoi, 1 lingurita de sare, 1/2 lingurita de  piper, maghiran […]
7 aprilie 2013
Cartofi cu usturoi si mustar la cuptor

Cartofi cu usturoi si mustar la cuptor

Ingrediente Cartofi cu usturoi si mustar la cuptor 1 kg cartofi, 6 catei de usturoi, 2 lingurite cu mustar, 3 linguri ulei, cimbru, sare si piper dupa gust. Preparare  Spalam […]
26 martie 2013
Piure de mazare

Piure de mazare

Ingrediente Piure de mazare 400 gr mazare verde congelata, 2  bucati ceapa, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust. Preparare  Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si adaugam […]
11 februarie 2013
peste la tigaie

Peste la tigaie

Ingrediente – Peste la tigaie 3 bucati  file de peste, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, zeama de la 1 lamaie. Mod de preparare […]
5 februarie 2013
Ficatei de pui in sos de rosii

Ficatei de pui in sos de rosii

Ingrediente – Ficatei de pui in sos de rosii 500 gr ficatei de pui, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 20 ml vin alb sec,  1 ceapa, 100 ml bulion, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook