Bucatarie internationala

29 august 2011
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Ingrediente Vinete gratinate 2 vinete, 3 rosii, 50 ml ulei, 150 gr muschi feliat, 200 gr cascaval, sare. Sos: 100 gr smantana, 2 oua, sare, piper. Decor: verdeata (patrunjel) Preparare […]
28 august 2011
Ardei copti pentru iarna

Ardei copti pentru iarna

Ingrediente 10 borcane de 800 gr 5 kg ardei gras si gogosar rosu, boabe de piper, 600 ml otet, 50-60 gr sare, 40 gr zahar. Preparare Ardei copti pentru iarna […]
26 august 2011
Ardei in sos de rosii

Ardei in sos de rosii

Ingrediente 13 borcane de 800 gr. 5 kg ardei gogosar, 1.5 kg bulion, 500 ml otet , 400 ml ulei, boabe de piper, foi de dafin, 500 gr zahar, 80 […]
12 august 2011
Varza cu carne de porc

Varza cu carne de porc

Ingrediente 800 gr coasta de porc , 2 varza mare, 1 ceapa, sare, 5 boabe de piper , 1 foaie de dafin, 40 gr untura, pulpa de la 3 rosii […]
11 august 2011
Dulceata de mure

Dulceata de mure

Ingrediente Dulceata de mure 2 kg mure, 2 kg zahar, 1.2  l apa. Preparare Dulceata de mure Trecem murele  prin mai multe ape si le punem intr-un vas. Intr-o cratita […]
1 mai 2011
Crochete de peste

Crochete de peste

Ingrediente Crochete de peste 500 gr carne de peste fiarta (ton), 50 gr unt, 50 gr cascaval, 50 gr faina, 2 oua, 100 ml lapte, sare, piper, 1 legatura de […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook