Bucatarie internationala

13 mai 2014
pui cu lamaie

Pui cu lamaie

Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper dupa gust. Sos de smantana – 40 gr  smantana, […]
8 aprilie 2014
Ficatei in sos

Ficatei de pui in sos dulce

Ingrediente  Ficatei in sos 500 gr ficatei de pui, 50 ml ulei, 200 ml lapte, 50 ml vin alb sec,  1 ceapa, 150 ml bulion, 1 lingura zahar ,  piper […]
6 aprilie 2014
Salata de primavara cu oua de prepelita

Salata de primavara cu oua de prepelita

Ingrediente Salata de primavara cu oua de prepelita -2 portii 1 salata verde, 6 oua de prepelita, 4 ridichi de primavara, 3 rosii, 2 castraveti , 1 ceapa, 1 lingurita […]
5 aprilie 2014
Sos de leurda

Sos de leurda

Ingrediente Sos de leurda 2 legaturi de leurda, 50 gr arahide coapte, 1 praf de sare , 3 linguri ulei, 1 lingurita zeama de lamaie. Mod de preparare Sos de […]
29 martie 2014
Mancare de spanac cu usturoi

Mancare de spanac cu usturoi

Ingrediente Mancare de spanac cu usturoi 1 kg spanac, 1 ceapa, 1 ceascuta mica de  sos de rosii cu ardei , 4 catei usturoi, 1 lingura ulei, sare  si piper, […]
2 martie 2014
Saleuri cu mac

Saleuri cu mac

Ingrediente Saleuri cu mac 400 gr  aluat foietaj congelat, 1 ou,  sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu mac Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Oul se mixeaza impreuna cu […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook