Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci
Ingrediente:

6 pulpe superioare, 300 gr ciuperci, 1 ceapa, 4 linguri ulei, 1 lingurita boia ardei dulce, sare si piper dupa gust, 1/2 legatura patrunjel.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

6

5/5 - (12 votes)

Pulpele de pui cu ciuperci . Pentru un pranz sau o cina gustoase, va propunem o reteta cu pulpe de pui cu ciuperci. Este o mancarica rapida si gustoasa, potrivita pentru intreaga familie. Aceasta mancarica poate fi preparata atat pe aragaz, in tigaie, cat si la cuptor, pentru un gust mai intens.
Pulpele de pui cu ciuperci pot fi condimentate simplu, cu sare si piper, dar si cu alte arome, in functie de preferinte: paprika afumata, cimbru, rozmarin. Se servesc simple  sau cu diverse garnituri de cartofi sau orez.

Taiem ciupercile felii ,  iar ceapa  fasii subtiri .

Intr-o tigaie incingem  uleiul  si adaugam  pulpele.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam la inabusit,  cca 20 minute , la foc mic.

Adaugam ceapa, ciupercile , boia de ardei dulce si continuam  inabusirea inca  20 minute .

Adaugam sare , piper dupa gust si  patrunjel verde maruntit.

Servim cu piure sau pilaf.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *