Pulpele de pui cu ciuperci . Pentru un pranz sau o cina gustoase, va propunem o reteta cu pulpe de pui cu ciuperci. Este o mancarica rapida si gustoasa, potrivita pentru intreaga familie. Aceasta mancarica poate fi preparata atat pe aragaz, in tigaie, cat si la cuptor, pentru un gust mai intens.
Pulpele de pui cu ciuperci pot fi condimentate simplu, cu sare si piper, dar si cu alte arome, in functie de preferinte: paprika afumata, cimbru, rozmarin. Se servesc simple sau cu diverse garnituri de cartofi sau orez.
Taiem ciupercile felii , iar ceapa fasii subtiri .
Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam pulpele.
Acoperim tigaia cu un capac si lasam la inabusit, cca 20 minute , la foc mic.
Adaugam ceapa, ciupercile , boia de ardei dulce si continuam inabusirea inca 20 minute .
Adaugam sare , piper dupa gust si patrunjel verde maruntit.
Servim cu piure sau pilaf.
Pofta Buna!