Pulpe de pui cu ceapa si cartofi

Pulpe de pui cu ceapa si cartofi
Ingrediente:

3 pulpe intregi, 3 buc ceapa, 8 cartofi potriviti,  5 linguri ulei, 1 lingurita rasa de boia ardei dulce , sare, piper dupa gust, patrunjel verde, 50 ml apa.

5/5 - (3 votes)

Pulpele de pui cu ceapa si cartofi la cuptor sunt foarte gustoase si usor de pregatit, pentru o masa cu intreaga familie. Pentru acest preparat aveti nevoie de pulpe de pui, ceapa, cartofi, ulei si condimentele preferate.
Cei care prefera gustul picant pot folosi boia si ardei iute pentru condimentarea pulpelor de pui. Pulpele de pui cu ceapa si cartofi se servesc cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra si cu un sos de usturoi sau de iaurt.

Pulpele se trec prin flacara, se spala si se  portioneaza. Spalam si curatam legumele.

Taiem cartofii rondele si ceapa in felii mai groase.

Intr-o tava asezam pulpele, adaugam  ulei, sare si piper dupa gust.

Amestecam usor si apoi introducem tava  la cuptor , la 180C , pentru 20 minute.

Se scoate tava , adaugam cartofii, ceapa , apa si  reintroducem la copt, pentru  25 minute.

La final,  se presara boia de ardei si se reintroduce la cuptor, pentru  1 minut.

Se servesc cu  patrunjel verde maruntit.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *