Pulpele de pui cu ceapa si cartofi la cuptor sunt foarte gustoase si usor de pregatit, pentru o masa cu intreaga familie. Pentru acest preparat aveti nevoie de pulpe de pui, ceapa, cartofi, ulei si condimentele preferate.
Cei care prefera gustul picant pot folosi boia si ardei iute pentru condimentarea pulpelor de pui. Pulpele de pui cu ceapa si cartofi se servesc cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra si cu un sos de usturoi sau de iaurt.
Pulpele se trec prin flacara, se spala si se portioneaza. Spalam si curatam legumele.
Taiem cartofii rondele si ceapa in felii mai groase.
Intr-o tava asezam pulpele, adaugam ulei, sare si piper dupa gust.
Amestecam usor si apoi introducem tava la cuptor , la 180C , pentru 20 minute.
Se scoate tava , adaugam cartofii, ceapa , apa si reintroducem la copt, pentru 25 minute.
La final, se presara boia de ardei si se reintroduce la cuptor, pentru 1 minut.
Se servesc cu patrunjel verde maruntit.
Pofta Buna!