Bucatarie internationala

1 iulie 2014
Compot de visine

Compot de visine

Ingrediente Compot de visine visine coapte si sanatoase, zahar, apa Mod de preparare Compot de visine Visinele  se spala si se curata de codite. Asezam  fructele in borcane ( cca  […]
30 iunie 2014
Conserva de fasole verde

Conserva de fasole verde

Ingrediente  fasole, apa, sare, crengute de marar proaspat. Mod de preparare Conserva de fasole verde Tecile de fasole tinere se curata de codite si le rupem sau taiem in bucati […]
19 iunie 2014
Tocanita cu carne de porc

Tocanita cu carne de porc

Ingrediente Tocanita cu carne de porc 500 gr carne de porc (spata), 2 cepe, 3 linguri ulei, 3 catei usturoi, 100 ml bulion, sare si piper dupa gust, 1/2 legatura […]
9 iunie 2014
Tiramisu cu capsuni

Tiramisu cu capsuni

Ingrediente Tiramisu cu capsuni – 5 portii piscoturi sampanie  (5 buc), 125 gr mascarpone, 100 ml smantana pentru frisca , 1 galbenus, 60 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 1/2  […]
1 iunie 2014
Pulpa de porc impanata cu usturoi

Pulpa de porc impanata cu usturoi

Friptura de porc , frageda si suculenta , cu aroma intensa de usturoi si piper. O reteta in imagini si explicata pas cu pas. Ingrediente Pulpa de porc impanata cu […]
15 mai 2014

Peste prajit cu malai

Ingrediente Peste prajit cu malai 500 gr peste baby hering, sare, un praf piper, malai, ulei pentru prajit. Mod de preparare Pestele se curata (intestine, capatani ) si se spala. […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook