Bucatarie internationala

22 noiembrie 2013
Piure de cartofi

Piure de cartofi

Ingrediente Piure de cartofi 700 gr  cartofi, 80 gr unt  , 60-80 ml lapte, 50 gr smantana, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Piure de cartofi Spalam cartofii, […]
10 noiembrie 2013
Gasca cu masline

Gasca cu masline

Ingrediente Gasca cu masline 1 piept de gasca, 200 gr masline, 5 felii de lamaie ,  100 ml ulei, 100 ml vin, 2 buc ceapa, 1 foaie de dafin,  1/2 […]
6 noiembrie 2013
Peste la cuptor cu lamaie

Peste la cuptor cu lamaie

Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie 6  buc trunchi de  macrou portionat, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de masline, sare si piper dupa gust. Mod de preparare Peste […]
10 octombrie 2013
Chiftelute in sos

Chiftelute in sos

Ingrediente Chiftelute in sos Chiftelute: 600 gr carne tocata  , 2 oua, 1 legatura  marar , 2 cepe mari rase , sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit. Sos: […]
8 octombrie 2013
Peltea (jeleu) de gutui

Peltea (jeleu) de gutui

Ingrediente Peltea (jeleu) de gutui 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Peltea (jeleu) de gutui Se aleg gutui mici si galbene, se […]
7 octombrie 2013
Fasole verde cu ardei pentru iarna

Fasole verde cu ardei pentru iarna

Ingrediente Fasole verde cu ardei pentru iarna 3  kg fasole, 1  kg ardei gogosar , 100 ml ulei, sare dupa gust,  frunze de telina verde – cca 10 borcane 750 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook