Bucatarie internationala

4 septembrie 2014
Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii

Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de rosii

Ingrediente  1 muschiulet de porc Р450 gr, 400 gr ciuperci  mici champignon , 150 ml sos de rosii cu ardei, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde, 1 lingurita zahar, […]
31 august 2014
Dulceata de piersici

Dulceata de piersici

Ingrediente Dulceata de piersici 1 kg piersici, 800 gr zahar, 1 lamaie, 1 plic zahar vanilat. Mod de preparare Dulceata de piersici Spalam piersicile , se scot samburii si apoi […]
28 august 2014
Pilaf de orez cu carne de pui

Pilaf de orez cu carne de pui

Ingrediente Pilaf de orez cu carne de pui 1 piept de pui~ 600 gr, 5 linguri ulei,  1 ardei gogosar, 1 ceapa,  250 gr orez, 150 sos de rosii si […]
3 august 2014
Compot de piersici

Compot de piersici

Ingrediente Compot de piersici Pentru 1 borcan de 800 gr  Р4 piersici , 3 linguri zahar. Facultativ Рvanilie. Mod de preparare Compot de piersici Intr-o cratita se pune […]
6 iulie 2014
Fasole cu usturoi

Fasole cu usturoi

Ingrediente Fasole cu usturoi 500 gr fasole verde , 40 ml ulei, 5 catei usturoi, sare si piper  dupa gust. Mod de preparare  Fasolea se curata, se spala si  se […]
3 iulie 2014
Cotlet de porc in sos de rosii

Cotlet de porc in sos de rosii

Ingrediente Cotlet de porc in sos de rosii 500 gr cotlet de porc (taiat felii), 50 ml ulei, 1 ceapa, 4 rosii, 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 catei […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

DńÉ un LIKE pe Facebook