Bucatarie internationala

8 iulie 2011
Inghetata cu nuca

Inghetata cu nuca

Ingrediente Inghetata cu nuca 250 gr mascarpone, 300 ml smantana pentru frisca, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 120 gr zahar, 20 gr cacao, 10 gr zahar vanilat, 150 gr miez […]
29 iunie 2011

Pandispan cu visine

Ingrediente – 20 bucati/ tava 30x20cm 6 oua, 150 gr zahar, 150 gr unt, 1/2 plic praf de copt, 240 gr faina, 200 gr visine fara samburi , 2 plicuri  […]
26 iunie 2011
Briose cu banane

Briose cu banane

Ingrediente 3 oua, 180 gr unt , 200 gr zahar, 350 gr faina, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 1 plic zahar vanilat, 2 banane. Decor: zahar […]
12 iunie 2011
Briose cu arahide

Briose cu arahide

Ingrediente 3 oua, 100 gr unt , 100 gr unt arahide, 180 gr zahar, 350 gr faina, 30 gr cacao, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 1 […]
1 iunie 2011
Cremsnit cu vanilie si capsuni

Cremsnit cu vanilie si capsuni

Ingrediente 12 bucati/ dimensiune tava 30x20cm. Aluat: 800 gr foietaj Crema de vanilie: 1 l lapte ,120 gr amidon, 4 oua, 2 pliculete zahar vanilat,  1 praf de sare , […]
22 mai 2011
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Ingrediente 500 gr capsuni proaspete, 350 ml smantana pentru frisca  , 100 gr zahar, esenta de vanilie. Preparare Intr-un bol punem frisca rece  si zaharul . Mixam pana obtinem o […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook