Ciorba de peste

Ciorba de peste
Ingrediente:

600 gr peste portionat , 2 buc  morcov, 1 ceapa, 1 lamaie, 5 rosii decojite, 1 ardei rosu, 50 ml ulei, sare , piper,  1 legatura de patrunjel verde.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

5

Cea mai buna Ciorba de peste! O reteta foarte gustoasa, ideala pentru masa de pranz.

Intr-o oala de 3 l punem uleiul la incins. Adaugam legumele taiate  marunt : ceapa,  morcovii si ardeiul .

Le calim 5 minute, amestecam si adaugam 2, 5 l apa fierbinte.

Adaugam rosiile intregi si lasam ciorba sa fiarba la foc mic.

Cand legumele sunt aproape fierte , adaugam  pestele si continuam fierberea.

Dupa 10 minute,  adaugam  sare si piper dupa gust.

Inchidem focul si adaugam patrunjelul maruntit.

Se serveste cu lamaie.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *