Chiftelute cu cimbru

Chiftelute cu cimbru
Ingrediente:

500 gr carne tocata (porc si vita),   2 oua, 2  felii de paine , 1 legatura de cimbru, 1 ceapa mare  , 200 ml ulei , sare si piper dupa gust, 100 gr faina.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

1 platou

4.9/5 - (8 votes)

Chiftelute cu cimbru, o reteta delicioasa si nelipsita de la mesele in familie.

Amestecam carnea tocata cu paine ( inmuiata in apa si stoarsa),  ouale  , ceapa rasa si stoarsa, cimbru tocat marunt, piper si sare dupa gust.

Amestecam  pana obtinem o compozitie omogena.

Punem faina pe o farfurie. Uleiul il incingem.

Cu o lingurita se ia compozitie , se da forma rotunda si  apoi se tavalesc prin faina.

Chiftelutele se pun  in ulei incins si se prajesc bine pe ambele parti.

Se scot intr-un bol  tapetat cu servetel absorbant, iar dupa racire le transferam pe un platou.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *