Retete de Revelion

10 mai 2013

Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu oltenesti 1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  sare si  piper dupa gust , 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 […]
24 februarie 2013

Prajitura cu alune si frisca

Ingrediente Prajitura cu alune si frisca / 20 bucati Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. […]
17 februarie 2013
Gasca cu varza

Gasca cu varza

Ingrediente Gasca cu varza / 2 portii 2 pulpe de gasca, 1 varza mica, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de […]
13 februarie 2013
Oua umplute cu pasta de somon

Oua umplute cu pasta de somon

Ingrediente Oua umplute cu pasta de somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , 1 lingurita  zeama de lamaie, 30 gr unt, sare si piper […]
2 februarie 2013
Pere fierte in vin

Pere fierte in vin

Ingrediente  – Pere fierte in vin 3 pere, 500 ml vin rosu demidulce  (de casa), 4 linguri de zahar, 1 /2 lingurita scortisoara, 2 stelute ananson, 2 cuisoare,  1 lingura […]
30 ianuarie 2013

Rulada cu crema de ciocolata

Ingrediente – Rulada cu crema de ciocolata Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 7  linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat. Crema de ciocolata: 2 oua, 100 ml lapte, […]
5 ianuarie 2013
Oranjada

Oranjada

Ingrediente Oranjada 4 portocale, 1 l apa, 5  linguri cu miere sau 200 gr zahar, 1 lingurita zeama de lamaie. Preparare Taiem portocalele pe jumatate. Obtinem sucul cu ajutorul unui […]
27 decembrie 2012

Prajitura cu biscuiti si ciocolata

Ingrediente Prajitura cu biscuiti si ciocolata Blat: 300 gr biscuiti simpli. Crema:  2oua, 80 gr  zahar,  50 gr  faina, 500 ml lapte, esenta de rom, 20 gr cacao, 1 tableta […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook