Ingrediente – Friptura de vita in sos de vin 1 muschiulet de vita (vitel) sau antricot- cca 1 kg, piper, cimbru, sare, 50 ml ulei. Sos: 100 ml vin rosu, […]
Ingrediente – Budinca cu ciuperci 300 gr ciuperci proaspete, 30 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de franzela, 100 gr cascaval, 5 oua, sare si piper dupa gust, 1 […]
Ingrediente Pulpe cu legume la cuptor 1 kg pulpe de pui superioare, 50 ml ulei, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 ardei, rosii mici, sare si piper dupa gust. Decor: […]
Ingrediente 6 ardei grasi , 150 g branza telemea rasa, 150 gr branza proaspata, 30 g unt, 1 legatura de marar tocat, piper si sare dupa gust. Decor: salata verde, […]
Ingrediente 100 gr mascarpone, 200 ml frisca, 80 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, fructe de padure (zmeura, afine) Decor: frunze de menta Mod de preparare Intr-un bol se amesteca […]
Ingrediente 4 rosii tari si proaspete,1 ceapa rosie, 60 ml ulei, sare, 2 vinete Mod de preparare Vinetele se coc pe flacara sau la cuptor , se curata cat sunt […]
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. DetaliiACCEPT