16 septembrie 2012

Friptura de vita cu sos de vin

Ingrediente – Friptura de vita in sos de vin 1  muschiulet de vita (vitel) sau  antricot- cca 1 kg, piper, cimbru, sare, 50 ml ulei. Sos: 100 ml vin rosu, […]
14 septembrie 2012

Budinca cu ciuperci

Ingrediente – Budinca cu ciuperci 300 gr ciuperci proaspete, 30 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de franzela, 100 gr cascaval, 5 oua,  sare si piper dupa gust, 1 […]
10 septembrie 2012

Rulada cu marmelada

Ingrediente Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 6  linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 100 gr marmelada capsuni, 250  gr marmelada caise, Mod de preparare Albusurile se […]
25 iulie 2012

Pulpe cu legume la cuptor

Ingrediente Pulpe cu legume la cuptor 1 kg pulpe de pui superioare, 50 ml ulei, 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 ardei, rosii mici, sare si piper dupa gust. Decor: […]
22 iulie 2012

Tort de lamaie

Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 180 gr faina, 1 praf de sare, coaja de la 1 lamaie. Crema: 250 gr unt, 800 ml […]
15 iulie 2012

Ardei umpluti cu branza si marar

Ingrediente 6 ardei grasi ,  150 g branza telemea rasa, 150 gr branza proaspata, 30 g unt, 1 legatura de marar tocat, piper si sare dupa gust. Decor: salata verde, […]
13 iulie 2012

Desert cu fructe de padure

Ingrediente 100 gr mascarpone, 200 ml frisca,  80 gr zahar,  1 plic zahar vanilat, fructe de padure (zmeura, afine) Decor: frunze de menta Mod de preparare Intr-un bol se amesteca […]
13 iulie 2012

Rosii umplute cu salata de vinete

Ingrediente 4 rosii tari si proaspete,1 ceapa rosie,  60 ml ulei, sare, 2 vinete Mod de preparare Vinetele se coc pe flacara sau la cuptor  , se curata cat sunt […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress