Retete de Revelion

5 februarie 2014

Pate de casa din ficat de porc

Ingrediente Pate de casa din ficat de porc 500 gr  ficat de porc, 50 ml  ulei, 2 buc ceapa, 50 gr unt, sare, piper , cimbru, 3 catei de usturoi, […]
27 ianuarie 2014

Oua umplute cu pate

Ingrediente Oua umplute cu pate 6 oua fierte, 100 gr pate de pui, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de ardei,  sare si piper dupa gust. Mod de […]
26 ianuarie 2014
Aperitiv cu branza si marar

Aperitiv cu branza si marar

Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, piper dupa gust. Decor: marar proaspat tocat marunt Mod de preparare Aperitiv […]
20 ianuarie 2014
Castraveti aperitiv

Castraveti aperitiv

Ingrediente Castraveti aperitiv 3 castraveti, 100 gr salata de icre de crap, 1 rosie. Mod de preparare Castraveti aperitiv Taiem castravetii  in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se taie […]
11 ianuarie 2014
aperitiv cu icre si masline, cele mai gustoase retete de aperitiv cu icre si masline

Aperitiv cu icre si masline

Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan Umplutura: 200 gr salata de icre Decor –  marar proaspat, masline verzi […]
8 ianuarie 2014
Aperitiv cu sunca si cascaval

Aperitiv cu sunca si cascaval

Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare. Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar. Mod de preparare […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook