Retete de Revelion

5 decembrie 2012
Aperitiv cu branza

Aperitiv cu branza

Ingrediente Suport : 1 castravete taiat rondele Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, piper, sare, Decor: rondele de masline negre, patrunjel verde.   Mod de preparare Intr-un bol […]
19 noiembrie 2012

Piftie de curcan

Ingrediente  5 boluri mici –  Piftie de curcan 2 aripi si 1 pulpa de curcan,  2 cepe medii , 1/2 telina mica, 5 catei usturoi, 1 lingurita boabe de piper,  […]
5 noiembrie 2012

Prajitura cu mere si ciocolata

Ingrediente – Prajitura cu mere si ciocolata Blat: 4 oua, 80 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 120 gr faina, 1 praf de sare. […]
4 noiembrie 2012

Pulpa de curcan la cuptor

Ingrediente pentru 3 persoane- Pulpa de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan cca 800 gr, 10 cuisoare,  200 ml vin, 200 ml apa, 3  catei de  usturoi, sare si […]
11 octombrie 2012

Friptura de vita la gratar

Ingrediente Friptura de vita la gratar 1 kg muschi de vitel, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust. Decor: unt aromat cu verdeata Mod de preparare Se pregateste focul […]
11 octombrie 2012

Pateu de casa

Ingrediente Pateu de casa 500 gr ficat de pui, 300 ml lapte, 100 gr unt, 20 ml ulei, 1 ceapa, 1 /2 lingurita de nucsoara macinata, sare si piper dupa […]
4 octombrie 2012
Chiftelute cu carne de vita

Chiftelute cu carne de vita

Ingrediente Chiftelute cu carne de vita 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de franzela , 1 legatura de patrunjel, 1 ceapa ,  pesmet , […]
1 octombrie 2012

Prajitura cu mere si vanilie

Ingrediente – Prajitura cu mere si vanilie Blat: 4 oua, 80 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 120 gr faina, 1 praf de sare. […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook