Retete de Revelion

13 septembrie 2014
Prajitura cu crema de lapte

Prajitura cu crema de lapte

Ingrediente Prajitura cu crema de lapte Blat  ( dimensiune tava- 20×30) -5  oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 […]
9 septembrie 2014
Pui cu susan

Pui cu susan

Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri pline de faina, 150 gr susan, sare si piper dupa gust, ulei pentru prajit. Mod de preparare […]
8 septembrie 2014

Aperitiv cu ardei si branza

Ingrediente Aperitiv cu ardei si branza 2 ardei grasi si rosii, 1 ceapa, 100 gr telemea de capra, 100 gr cas dulce de vaca, 50 gr unt, piper. Mod de […]
13 august 2014

Pate de ciuperci

Ingrediente 4 portii/ Timp – 1 ora. 500 gr ciuperci proaspete, 2 buc ceapa, sare si piper dupa gust, 5 linguri ulei. Mod de preparare Pate de ciuperci Spalam bine […]
27 aprilie 2014
ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu branza

Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr branza telemea,  sare si piper dupa gust. Mod de preparare Ciuperci umplute cu branza […]
2 martie 2014
Saleuri cu mac

Saleuri cu mac

Ingrediente Saleuri cu mac 400 gr  aluat foietaj congelat, 1 ou,  sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu mac Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Oul se mixeaza impreuna cu […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook