28 septembrie 2013

Peste pane

Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Preparare Peste pane File-urile de peste se portioneaza in […]
21 septembrie 2013

Ceafa de porc cu ceapa si cartofi

Ingrediente Ceafa de porc cu ceapa si cartofi – 3 portii 3 bucati mari de ceafa , 6 cartofi medii, 6 cepe mici, sare si piper dupa gust, 5 linguri […]
12 septembrie 2013

Prajitura cu mere si dulceata

Ingrediente Prajitura cu mere si dulceata Blat: 5  oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 praf de sare. Umplutura […]
2 august 2013

Friptura de porc la tava

Ingrediente Friptura de porc la tava 1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa),  50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii  , 100 ml […]
14 iulie 2013
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Ingrediente Rosii umplute cu branza 3 rosii tari si proaspete. Umplutura – 100 gr branza proaspata, 50 gr telemea de oaie, 1 lingura smantana, 2 fire cimbru proaspat, sare si […]
11 iulie 2013
Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza

Aperitiv Dovlecei cu branza

Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza 1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de ulei. Umplutura-  50 gr branza telemea de oaie, 100 gr branza dulce, 1 […]
18 iunie 2013

Salata de dovlecei cu pui

Ingrediente Salata de dovlecei cu pui – 2 portii 1 dovlecel crud, 3 rosii, 2 castraveti, 1 ceapa rosie, 1/2 piept de pui dezosat ,1/2 legatura  patrunjel proaspat, sare si […]
15 iunie 2013
Prajitura Tavalita

Prajitura Tavalita

Ingrediente Prajitura Tavalita Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Glazura: 200 gr unt, 30 gr […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook