Retete de Revelion

16 ianuarie 2017

Chec marmorat cu nuca

Checul este unul dintre deserturile preferate ale romanilor. Se prepara rapid, cu ingredient simple, pentru a-ti oferi un desert gustos, pe care il poti prepara si atunci cand ai musafiri […]
9 ianuarie 2017
oua umplute

Oua umplute maioneza si verdeata

Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi […]
10 noiembrie 2016
Salau la gratar

Salau la gratar

Salaul la gratar este un preparat rapid, usor si gustos. Ai nevoie doar de sare, piper, ulei, lamaie si un gratar cu carbuni incinsi. Poti prepara acest peste si in […]
16 august 2016
salata de vinete cu maioneza

Salata de vinete cu maioneza

Ingrediente Salata de vinete cu maioneza – 4 portii/ Timp preparare – 1 ora. 4 bucati ~ 1 kg vinete, 1  ceapa, 150 gr maioneza, sare dupa gust. Mod de […]
20 iunie 2016
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Piept de pui marinat , o bunatate pregatita la cuptor. Reteta este simpla , nu necesita prea mare efort si timp. Ingrediente Piept de pui la cuptor 800 gr piept […]
26 mai 2016
Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor

Carnea de porc este una dintre preferatele romanilor, fiind gustoasa si foarte versatila. Ceafa de porc in special este suculenta, usor de preparat si foarte gustoasa. Pentru ceafa de porc […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook