Retete de Revelion

26 ianuarie 2014
Aperitiv cu branza si marar

Aperitiv cu branza si marar

Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, piper dupa gust. Decor: marar proaspat tocat marunt Mod de preparare Aperitiv […]
20 ianuarie 2014

Castraveti aperitiv

Ingrediente Castraveti aperitiv 3 castraveti, 100 gr salata din icre de crap, 1 rosie Mod de preparare Castraveti aperitiv Castravetii se taie  in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se […]
11 ianuarie 2014

Aperitiv cu icre si masline

Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan Umplutura: 200 gr salata de icre Decor –  marar proaspat, masline verzi […]
8 ianuarie 2014
Aperitiv cu sunca si cascaval

Aperitiv cu sunca si cascaval

Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare. Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar. Mod de preparare […]
8 decembrie 2013

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml ulei. Garnitura : legume la cuptor Mod de preparare Pulpe de pui […]
10 noiembrie 2013

Salata de vinete cu usturoi

Ingrediente Salata de vinete cu usturoi 2 vinete,  1 lingurita mustar dulce, 3 catei de usturoi, sare dupa gust, maioneaza de casa (dintr-un galbenus) . Mod de preparare Salata de […]
6 noiembrie 2013

Peste la cuptor cu lamaie

Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie 6  buc trunchi de  macrou, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de masline, sare si piper dupa gust. Mod de prepararePeste la cuptor […]
23 octombrie 2013

Escalop de porc

Ingrediente Escalop de porc 10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook