21 septembrie 2013

Ceafa de porc cu ceapa si cartofi

Ingrediente Ceafa de porc cu ceapa si cartofi – 3 portii 3 bucati mari de ceafa , 6 cartofi medii, 6 cepe mici, sare si piper dupa gust, 5 linguri […]
2 august 2013

Friptura de porc la tava

Ingrediente Friptura de porc la tava 1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa),  50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii  , 100 ml […]
14 iulie 2013
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Ingrediente Rosii umplute cu branza 3 rosii tari si proaspete. Umplutura – 100 gr branza proaspata, 50 gr telemea de oaie, 1 lingura smantana, 2 fire cimbru proaspat, sare si […]
11 iulie 2013
Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza

Aperitiv Dovlecei cu branza

Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza 1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de ulei. Umplutura-  50 gr branza telemea de oaie, 100 gr branza dulce, 1 […]
10 mai 2013

Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu oltenesti 1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  sare si  piper dupa gust , 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 […]
27 decembrie 2012

Prajitura cu biscuiti si ciocolata

Ingrediente Prajitura cu biscuiti si ciocolata Blat: 300 gr biscuiti simpli. Crema:  2oua, 80 gr  zahar,  50 gr  faina, 500 ml lapte, esenta de rom, 20 gr cacao, 1 tableta […]
17 decembrie 2012

Saratele rapide

Ingrediente Saratele rapide 300 gr foietaj , sare. Mod de preparare Foietajul se intinde intr-o foaie cca 1 cm de  forma dreptunghiulara. Cu ajutorul unei forme se formeaza saratelele si […]
5 decembrie 2012

Aperitiv cu branza

Ingrediente Suport : 1 castravete taiat rondele Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, piper, sare, Decor: rondele de masline negre, patrunjel verde.   Mod de preparare Intr-un bol […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress