5/5 - (31 votes)
Fursec cu ciocolata si nuca de cocos, un desert nelipsit de la mesele festive. Reteta Fursec cu ciocolata si nuca de cocos este simpla si rapida.
Untul se omogenizeaza cu zahar pana se obtine o compozitie omogena si cremoasa.
Adaugam galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in otet si amestecam bine.
Adaugam faina si amestecam pana se incorporeza.
Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna aluatul sub forma de aveline trase, intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduc la cuptor si se coc la foc mediu , 180-200 C, pana capata la baza o culoare aurie.
Ciocolata se topeste pe baie de abur.
Dupa coacere si racire fursecurile se trec (cu varful) prin ciocolata , se pun pe hartie si le decoram cu nuca de cocos.
Se introduc la rece pentru 30 minute.

Pofta Buna!
2 thoughts on “Fursec cu ciocolata si nuca de cocos”
am incercat cu 100 gr faina….dezastru….am incercat cu 150…….la fel……..200 gr faina…..m-am lasat pagubasa.Pacat….in poza sunt super.
Incerc sa ma indoiesc de retetele de aici,nimic nu mi-a iesit pana acum.
Citeste cu atentie reteta , apoi pune in practica, sigur vei obtine fursecuri ca in poze.