Chiftelute cu peste la cuptor

Ingrediente:

2 conserve ton in ulei, 800 gr cartofi fierti, 2 buc. ceapa, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel, 2 linguri ulei pentru modelat.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

30 bucati

5/5 - (14 votes)

Chiftelute cu peste la cuptor, o gustare delicioasa si hranitoare. Reteta este simpla, rapida si satioasa.

Ceapa se marunteste la robot sau se da pe razatoare.

Punem intr-un bol: cartofii fierti si razuiti, sarea, piperul , patrunjelul maruntit si pestele scurs de ulei.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Modelam chiftelutele cu ulei si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Le coacem la 180C/ 25 minute.

Dupa coacere  scoatem tava din cuptor.

Chiftelutele raman in tava pana se racesc.

Le transferam pe un platou sau farfurie.

Se servesc cu salata, sos  sau completeaza perfect platourile de aperitive.

Pofta Buna!

 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *