20 ianuarie 2014

Castraveti aperitiv

Ingrediente Castraveti aperitiv 3 castraveti, 100 gr salata din icre de crap, 1 rosie Mod de preparare Castraveti aperitiv Castravetii se taie  in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se […]
11 ianuarie 2014

Aperitiv cu icre si masline

Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan Umplutura: 200 gr salata de icre Decor –  marar proaspat, masline verzi […]
8 ianuarie 2014
Aperitiv cu sunca si cascaval

Aperitiv cu sunca si cascaval

Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, sare. Decor: masline verzi umplute cu ardei gogosar. Mod de preparare […]
8 decembrie 2013

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml ulei. Garnitura : legume la cuptor Mod de preparare Pulpe de pui […]
10 noiembrie 2013

Salata de vinete cu usturoi

Ingrediente Salata de vinete cu usturoi 2 vinete,  1 lingurita mustar dulce, 3 catei de usturoi, sare dupa gust, maioneaza de casa (dintr-un galbenus) . Mod de preparare Salata de […]
6 noiembrie 2013

Peste la cuptor cu lamaie

Ingrediente Peste la cuptor cu lamaie 6  buc trunchi de  macrou, 12  felii de lamaie, 40 ml ulei de masline, sare si piper dupa gust. Mod de prepararePeste la cuptor […]
23 octombrie 2013

Escalop de porc

Ingrediente Escalop de porc 10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si […]
28 septembrie 2013

Peste pane

Ingrediente Peste pane 3   buc file de peste , 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Preparare Peste pane File-urile de peste se portioneaza in […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress